اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف

سفیر جدید آمریکا در افغانستان معرفی شد

سفیر جدید آمریکا در افغانستان معرفی شد با اتمام دوران فعالیت دیپلماسی «جان بس» سفیر پیشین آمریکا در کابل «راس ویلسون» مسئول سابق خدمات خارجی واشنگتن جایگزین وی شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۶ - ۱۶ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 06
کد خبر: ۳۲۸۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت امور خارجه آمریکا روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: با اتمام دوران فعالیت‌های دیپلماسی جان بس، راس ویلسون هدایت سفارت آمریکا در کابل را بر عهده خواهد داشت.  


براساس این بیانیه، انتظار می‌رود که ویلسون دوشنبه شب وارد افغانستان شود و تا زمان ورود وی به کابل «کارن دکر» به عنوان کاردار سفارت آمریکا در کابل مشغول به کار خواهد بود.  گفته می‌شود ویلسون جایگزین موقتی جان بس است و تا کنون کاخ سفید تصمیمی برای انتخاب سفیر دائمی واشنگتن در کابل اتخاذ نکرده است.  


سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا در مصاحبه با سی ان ان گفت: از اعلام پست بعدی جان بس به دلایل مسائل امنیتی معذورم.  
طبق قوانین وزارت امورخارجه آمریکا از آنجا که افغانستان به عنوان محلی غیرطبیعی و حساس شناخته می‌شود، سفیر آمریکا در کابل تنها می‌تواند در پست دیپلماسی به مدت ۲ سال خدمت کند و پس از آن سفیر جدید جایگزین وی می‌شود.  


تغییر سفیر آمریکا در کابل در حالی صورت می‌گیرد که مذاکرات تعلیق شده واشنگتن با طالبان پس از یک مدت توقف دوباره در دوحه قطر از سرگرفته شده است.  

 

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار